P.A. Aromatics on toteuttanut merkittävän tutkimus- ja kehitysohjelman makeisten alalla, jonka seurauksena olemme johtajia seuraavilla alueilla:
Leivonnaiset: Vanilja, voi ja sitrushedelmien vivahteet ovat vain muutamia esimerkkejä pitkistä makuluettelostamme tällä alalla.
Jäätelöt ja jogurtit
W: 250 - 260. Farina tyyppi '00', joka on saatu valituista italialaisista ja eurooppalaisista viljoista, omaa muovisuutta ja voimaa, ja se on tarkoitettu suoriin taikinoihin, joissa on keskimääräinen kohotus. Ihanteellinen rapean ja kevyen taikinan valmistamiseen, sopii kaikkiin makeisiin ja suolaisiin leivontasovelluksiin. Suositellaan millefoglie, tuuletinleivonnaisiin, vol-au-vent, pieniin leivonnaisiin, pizzetteihin. 10KG
Se on pehmeä D O P -juusto, joka valmistetaan yksinomaan täysmaidosta. Juustolla on sylinterimäinen muoto, tasaiset pinnat, suora reuna ja keskipaino noin 12 kg, vaihdellen tuotantotekniikoiden mukaan. Kuivasuolauksen jälkeen juustot asetetaan sopiviin kypsymistiloihin. Tänä aikana, joka voi kestää kaksi tai kolme kuukautta, juuston sisälle tehdään useita reikiä, jotta gorgonzolalle tyypillisten homeiden kehitys ja vihreä väritys voivat tapahtua. Juuston massa on yhtenäinen, heinänvärinen, ja siinä on runsaasti homeita. Maku on makea ja ominaista.
Keskipaino: 12 kg
Minimaalinen kypsytys: 90 päivää
Rapeat oliiviöljypatongit, joihin on lisätty ripaus sokeria, antavat hienostuneen ja hieman makean maun. Korkea sulavuus pitkän kohotuksen ja hitaasti paistamisen ansiosta. Ihanteellinen nautittavaksi aamiaisella ja välipalana.
Gorgonzola DOP -juusto on vielä pehmeämpää
ja kermaisempaa, ja se on helposti levitettävää. Sen homeisuus jakautuu tasaisesti koko massaan, ja maku saa sävyn, joka on lähempänä maitoa. Kokonaismakua leimaa viehättävä makeus ilman, että se on päällekäyvää, ja
ylivoimainen kermaisuus tekee siitä täydellisen kaikille keittiökäytöille.
Paino: 6 kg
Vähimmäiskypsytys: 90 päivää